Judoseizoen afgesloten met sucssesvolle Danexamens
Uitgegeven op 23-05-2006 om 14:51  |  link  |  bewaar  |  print

ZAANDAM - Zaterdag 20 mei jl. waren er bij Judoschool Hikari in Zaandam de laatste dangraden (zwarte-banden) examens van dit seizoen. Voor Ivo Tacx van Asahi-San en Willem van Leeuwen van bevriende judovereniging De Uitkomst best een spannende dag.

Dat de wekelijkse trainingsarbeid bij sensei Boy Prevos loont bleek weer uit het feit dat beiden in staat waren om een prima examen af te leggen.
Ivo Tacx ging met zijn vader als valpartner op voor derde dan.

Daar hij voor het examenonderdeel “wedstrijdpunten” de volle bak had behaald (100 punten) had hij vrijstelling van het katame-no-kata (grondkata). Restte hem het complete nage-no-kata, staande werk en grondwerk. Dit verliep allemaal vlekkeloos in een lekker en vlot tempo. De examencommissie achtte de judokennis en eigen vaardigheden ruim voldoende waarna Ivo aan het eind van de avond zijn derde dan in ontvangst kon nemen. Willem van Leeuwen, een stagiare bij Asahi-San, ging samen met sensei Boy Prevos op. Ook hij liet een prachtig examen zien en kon zijn tweede dan in ontvangst nemen. Willem is met de opleiding voor judoleraar A bezig en kan met deze dangraad zijn opleiding in juni afronden. Ivo, die in het bezit is van het judoleraar B-diploma kan met deze behaalde dagraad judoka’s opleiden tot 3e dan.
(advertentie)
(advertentie)
Slagerij Ottens
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Wieringer historie:
Koningin Beatrix op Zeeverse vismarkt - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...