Reisverslag Wiron-Engeland - zaterdag
Uitgegeven op 28-04-2019 om 11:21  |  link  |  bewaar  |  print

RADCLIFFE ON TRENT - Na een echt Engels ontbijt in het hotel zijn de kinderen om 8:30 uur opgehaald in Radcliffe. De kinderen waren allemaal heel erg goed te spreken over de gastgezinnen. Om 9:00 uur is de bus vertrokken naar Nottingham om te gaan shoppen.

De meeste hebben een mooi voetbal shirt gekocht. En de meiden hebben allemaal wel iets bij de lush gekocht. Dat is een winkel met allemaal bruisballen en zeepjes voor onder de douche en voor in bad.Om 12:00 uur werd het uitstapje vervolgd naar het zwembad Waterworld. Het is een zeer groot zwembad met leuke glijbanen. Er kunnen hier maximaal 2800 mensen zwemen, en vandaag werd dat dan ook door ongeveer 2300 mensen gedaan. Dus het was echt heel erg druk. Er mogen geen foto's of video's gemaakt worden in het zwembad, dus er zijn geen opnamen van gele zwembroeken van de begeleiders.

Na het zwemmen zijn de kinderen weer bij het verzamelpunt afgezet, zodat ze naar huis kunnen om zich klaar te maken voor de disco. De begeleiders gaan samen gezellig eten en daarna ook naar de disco. Daar heeft iedereen samen met alle Engelsen een hele gezellige avond gehad. Om 23:00 zijn de begeleiders weer terug gegaan naar het hotel met de bus.
Voor zondag staat het toernooi op het programma, dus hopen op mooi weer.

Met vriendelijke groet, Remona Klein
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
(advertentie)
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Kroonprins in gesprek met Kolff - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...