Vrouwen van Nu beleeft een muzikale verrassing
Uitgegeven op 22-04-2019 om 21:54  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De laatste avond van het seizoen voor Vrouwen van Nu Wieringen werd een muzikale traktatie. De JamSissies bezorgden de leden met een sfeervol luisterconcert een unieke avond. De JamSissies speelden in formatie met Martine Wolkers, zus Linda en gitaristen/zangers Jeroen Redeker en Jim Riedijk. Er werd vooral akoestisch gespeeld en meerstemmig gezongen. Ze brachten het jam-gevoel met veel plezier over op de aanwezigen.Het repertoire, met onder andere nummers van Shocking Blue, Dolly Parton en Trijntje Oosterhuis, was breed. Ook songs als Another 45 miles to go van Golden Earring, Fields of Gold van Sting en Go your own way van Fleetwood Mac, werden met klasse gebracht. Na de pauze werden er een aantal Nederlandstalige luisterliedjes van onder andere Ilse de Lange en Ruth Jacot ten gehore gebracht. Als sfeervolle afsluiter The Famely Tree van Venice.

Deze avond was de afsluiting van het seizoen 2018-2019 en betekent ook het einde van een tijdperk in het z.c. Noorderlicht, dat vanwege de op handen zijnde verbouwing en renovatie niet meer beschikbaar is. Het nieuwe onderkomen is Mieke's eten en Drinken, aan de Rijksweg in Hippolytushoef, geworden. Daar begint Vrouwen van Nu in september met een High Tea.

Maar de activiteiten van Vrouwen van Nu staat in de zomer niet stil. Op 1 mei gaan de vrouwen wandelen in Anna Paulowna. Voor degene die mee wil wandelen of kennis wil maken met de vereniging: er wordt gestart t/o Kerkplein 6 in Hippolytushoef, vertrek 13:00 uur. Er zijn aan deelname geen kosten verbonden.
De Reiscommissie vertrekt op 9 mei naar Terschelling. Ook de tuincommissie De Korenaar, Filmclub en voor degenen die van handwerken houden de commissie Textielkunst, gaan in de zomer gewoon door.

Meer informatie of contact? vrouwenvannu.wieringen@gmail.com of bezoek de website www.vrouwenvannu.nl/wieringen.
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
(advertentie)
Uw warme bakker!
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Te koop Heinkel Motor, zeer mooi
€ 2.750,-

Wieringer historie:
Uitvoering De Harmonie in Concordia - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...