Vrachtauto rijdt in op file Afsluitdijk, twee gewonden
Uitgegeven op 20-04-2019 om 19:08  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Vrijdagmiddagmiddag werd de Brandweer Den Oever om 17:31 gealarmeerd voor een ongeval op de Afsluitdijk t.h.v. hectometer paal 85.0 richting Friesland. Er was een aanrijding geweest tussen een personenauto en een vrachtauto, waarbij de vrachtauto achterop de personenauto is ingereden.(foto's bron aangeleverd via website Brandweer Den Oever)

Aanrijdend kreeg de Brandweer de informatie dat er twee personen vermoedelijk bekneld zaten in het voertuig. Ter plaatse gekomen heeft men het voertuig veiliggesteld en gestabiliseerd, en hebben ze zich gereed gemaakt om een eventuele bevrijding uit te voeren.
De ter plaatse gekomen ambulances hebben zich eerst ontfermd over de twee inzittenden van het voertuig om de ernst van de verwondingen in te schatten en te kijken welk slachtoffer als eerste de prioriteit heeft om bevrijd te moeten worden. In overleg met het ambulance personeel heeft men de zijkant van de auto open geknipt om ruimte te maken voor de bevrijding van de slachtoffers. Nadat de twee slachtoffers bevrijd waren kon het korps Den Oever inpakken en weer retour kazerne.
(advertentie)
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Te koop VW Up 1.0 bmp move up
€ 14.244,-

Wieringer historie:
Hotel Kaan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...