Klankschalen concert bij Praktijk In Balance Den Oever
Uitgegeven op 19-04-2019 om 11:53  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Een klankschalen concert is een streling voor lichaam en geest. Je wordt verwend met klanken en geluiden die invloed hebben op je lichaam en je emoties. Het brengt rust en ruimte waardoor je energie makkelijker kan gaan stromen. De ontspannende werking van de klanken nemen je mee op reis en je aandacht richt zich meer en meer naar binnen. Tijdens dit klankschalen concert wordt er gebruik gemaakt van akoestische instrumenten zoals klankschalen en Ocean-drums.

Je ondergaat het liggend (zitten kan ook), ontspannen en met de aandacht naar binnen gericht. De buitenwereld is wat verder weg en de toegang tot je intuïtieve vermogens verbetert. Je lichaam en je geest worden aangesproken om tot innerlijke rust te komen. Ieder klankschalen concert wordt afgestemd op de aanwezige deelnemers. Het is keer op keer een nieuwe beleving.

Praktische info:

Het klankschalen concert wordt gegeven door Anita Broersen en duurt ongeveer 1,5 uur. Minimaal aantal deelnemers is 6. Om het concert intiem te houden zijn er maximaal 8 plekken. De kosten zijn € 20,- .
Reserveren is aanbevolen! Aanmelden kan via https://www.facebook.com/events/1318372618310986/ of https://www.praktijkinbalance.nl/contact/
(advertentie)
Slagerij Ottens
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Te koop Heinkel Motor, zeer mooi
€ 2.750,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Wieringer historie:
Havenhoofd Den Oever - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...