Roel Prins wint biljarten Wieringer activiteitenvereniging
Uitgegeven op 20-04-2019 om 11:08  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - In dorpshuis Hippo zijn de winnaars van het biljartseizoen van de Wieringer Activiteitenvereniging gehuldigd. De prijswinnaars werden verblijd met een dinerbon welke gedeeltelijk door de Zingende wielen is gesponsord.

Op de eerste plaats is geëindigd Roel Prins met 106 punten. Tweede is geworden Kees Mol met 99 punten en derde de verrassende Jan Leutscher met 87 punten, vierde Dirk Bak met 86 punten en Koos Verbiest met 84 werd 5e. Het was een verrassing wie de winnaar werd want na de tussenstand in december lieten degenen die bovenaan stonden een steekje vallen. Prins is van 3 naar 1 gegaan , Mol van 5 naar 2. De grootste verrassing is Jan Leutscher hij ging van 10 naar plek 3. Dirk Bak kwam terug van 9 naar 4


vlnr Jan Leutscher, Dirk Bak, Koos Verbiest en Kees Mol, vooraan Roel Prins met de beker

Elk vrijdag wordt er gespeeld in het dorpshuis te Hippolytushoef vanaf 13:00 uur.. Ook voor mindere spelers is een kans om te winnen spelers want er wordt gespeeld met een handicap . De winnaar van nu moet 35 punten halen in 20 beurten en degene die derde is geworden moet er 16 maken. Naar aanleiding van het jaargemiddelde moet je meer of minder maken. Het is een balsport en de ene keer loopt alles en een andere keer gaat het niet. Het gaat erom wie over het hele seizoen het beste gemiddelde haalt. Het nieuwe seizoen begint weer in september.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Mitsubishi Outlander 2.0 invite plus
€ 4.495,-

Te koop Heinkel Motor, zeer mooi
€ 2.750,-

Wieringer historie:
Koffertje van