Ontmoetingsdiners in mei
Uitgegeven op 20-04-2019 om 14:53  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERMEER - In april was het weer heel gezellig bij de ontmoetingsdiners in Middenmeer en Wieringerwerf. De koks hadden weer vreselijk hun best gedaan. Het is een hele prestatie voor de (hobby)koks om een maaltijd voor bijna 40 man op tafel te krijgen, maar het is tot nu toe altijd heel goed gelukt.

Mensen die willen deelnemen aan de diners in mei, kunnen zich opgeven van 26 april tot 4 mei opgeven bij Anneke Zuidhof, tel. 0227-577223. A.u.b. niet het antwoordapparaat inspreken, maar gewoon later nog een keertje bellen.
Mochten er problemen zijn met vervoer of heeft u een dieet, dan kunt u dat ook even doorgeven. Kosten voor het diner zijn € 5,00
De diners worden gehouden op vrijdag 10 mei in de Meerbaak in Middenmeer en op vrijdag 17 mei in het Kompas in Wieringerwerf. Aanvang van de diners is 18:00 uur en vanaf 17:45 uur bent u welkom.

De diners zijn bedoeld voor mensen die (bijna) altijd alleen aan tafel zitten en voor mensen die door een of ander ongemak niet in de gelegenheid zijn om buiten de deur te eten. Het is een stuk gezelliger om met 8 personen aan tafel te zitten dan alleen.
De diners zijn voor jong en oud, arm en rijk, kerkelijk en niet kerkelijk.
Denkt u nu, dat lijkt mij wel gezellig, of, dat is misschien iets voor mijn vader, buurvrouw, collega etc; schroom niet, en bel voor verdere informatie naar het bovenstaande telefoonnummer.

De kerk, het Kompas, stopt per 30 juni. Dan gaat de kerk in de verkoop. Zolang de kerk niet verkocht is blijven de ontmoetingsdiners gewoon doorgaan in het Kompas. Wanneer de kerk verkocht is gaat het bestuur op zoek naar een nieuwe locatie in Wieringerwerf.
(advertentie)
(advertentie)
Reisbureau Hippo, Touringcarbedrijf Rasch
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Te koop Mitsubishi Lancer Stationwagen 1.6 Sport
€ 2.250,-

Te koop Toyota Avensis Wagon 2.0D Business
€ 7.895,-

Wieringer historie:
Haven Westerland de Haukes - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...