Campingseizoen begint met Pasen, Reparatiebedrijf Weijers ook voor uw ontvangstschotels
Uitgegeven op 18-04-2019 om 11:24  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Reparatiebedrijf Weijers is ook het adres voor ontvangstschotels voor uw televisie op de camping of bij uw recreatiewoning. In de winkel aan de Parklaan in Hippolytushoef kunt u zich laten adviseren door de vakman die ook repareren kan.


Paul Weijers met een voorbeeld van een schotel. Met het seizoen voor de deur de tijd om alles even te checken of aan te schaffen.

Met een satellietschotel kunt u via Canal Digitaal een paar honderd zenders ontvangen. Voor recreatief gebruik heeft Canal Digitaal hiervoor speciale seizoenaanbiedingen. Met duo LNB kunt u zowel Nederlandse als Duitse zenders ontvangen. Dit is dan weer handig voor de vele Duitse gasten in onze omgeving.Paul Weijers is bekend met alle campings en recreatieparken op Wieringen en directe omgeving. Met 23 jaar ervaring en met veel onderdelen op voorraad is Reparatiebedrijf Weijers het aanspreekpunt voor alles wat maar te maken heeft met installatie en onderhoud van ontvangstinstallaties op lokatie. Uiteraard levert Weijers deze apparatuur ook desgewenst bij u aan huis. In de winkel vindt u een keur aan televisie's, ook voordelige en minder grote modellen voor bijvoorbeeld op de camping. Paul adviseert u hierbij graag.


Voor de doe het zelfer heeft Weijers kompassen en satfinder te koop, uiteraard met vakkundig gebruiksadvies.

De onderdelen welke Weijers gebruikt zijn ook allemaal los te koop in de winkel. Zo kunt u hier ook zelf mee aan de slag gaan. Mocht u er om de één of andere reden niet uitkomen dan heeft u altijd nog Paul achter de hand voor service op locatie.


Reparatiebedrijf Weijers mag sinds kort de titel dragen: 'Lid Techniek Nederland', sinds kort hangt dit fraaie schild dan ook op de gevel.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Nederlandse kampioenschappen 100 km. Amstelmeer - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...