Paasactiviteiten in Kasteel Radboud
Uitgegeven op 13-04-2019 om 13:03  |  link  |  bewaar  |  print

Paaseieren zoeken

MEDEMBLIK - De Paashaas komt langs op Kasteel Radboud! Hij heeft paaseitjes door het hele kasteel heen verstopt. Kom jij op 1e Paasdag, zondag 21 april, ook helpen met eieren zoeken?

Deze Paasspeurtocht is gratis bij aankoop van een entreeticket voor het museum. Paaseieren zoeken kan tussen 11:00 en 17:00 uur.Meer informatie en kaartjes via kasteelradboud.nl.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uilenworkshop


MEDEMBLIK - Huisvalkenier Birdlive geeft op 1e Paasdag, zondag 21 april, zijn populaire Uilenworkshop voor kinderen vanaf 6 jaar. Onder deskundige begeleiding komen kinderen in contact met de uilen en leren zij van alles over deze prachtige vogels!


De workshop is van 14:00-16:00 uur en de kosten zijn € 10,- per kind.
Meer informatie en kaartjes via kasteelradboud.nl.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zandvertelling

MEDEMBLIK - Na het succes van afgelopen december is er op Tweede Paasdag, maandag 22 april, weer een zandvertelling in Kasteel Radboud. De groep Zandstorm vertelt door middel van zandtekeningen het verhaal De Zandrovers voor kinderen vanaf 4 jaar. Vóór en na de zandvertelling mogen de kinderen zelf maskers maken die bij het verhaal passen. Ook is er gelegenheid het gehele kasteel te bezoeken en te spelen op de speelzolder.

De Zandrovers
Scheepsjongen Kleine Piet is mee op reis. Ook al vinden de grote zeemannen hem een oen, hij moet ze toch helpen. Ze zoeken een schat, niet zo één in een kist, maar een schat van zand. Dan vissen ze per ongeluk een zingende zeemeermin op. De zeebonken worden helemaal slap van haar prachtige stem en dat is nou precies haar bedoeling. De Kleine Piet is de enige die hen nog kan redden! Wie niet sterk is moet slim zijn...

Een schatrijke verbeelding van Zandtekenaar Sylvia Wybenga. Zij haalt steeds weer nieuwe tekeningen uit het zand tevoorschijn terwijl Janna de Lathouder met woorden stuift en zandmuzikant Martijn Bos je meeneemt op de golven van de muziek.

Toegang is € 7,- voor kinderen t/m 12 jaar en normale prijs is € 9,-. Dat is inclusief maskers maken en toegang tot het hele kasteel. Aanvang zandvertelling is 11:30 uur. Maskers maken kan al vanaf 10:00 uur.
Meer informatie en kaartjes via kasteelradboud.nl.

Kasteel Radboud, Oudevaartsgat 8 in Medemblik, is op dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag geopend van 11:00 tot 17:00 uur.
Toegangsprijs vanaf 13 jaar € 7,00, kinderen € 4,50. Museumkaart en kinderen t/m 4 jaar gratis toegang.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Crazy Eef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...