Emma Kranendonk goud tijdens de Joker cup in Wieringerwerf
Uitgegeven op 29-03-2019 om 22:27  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF - Afgelopen zaterdag en zondag 23 en 24 maart vonden de joker cup wedstrijden van het District plaats in de Zuiderzee hal in Wieringerwerf.


Emma Kranendonk wint goud

Twaalf DOS turnsters deden deze jokercup wedstrijden mee. Tijdens de jokercup mogen de turnsters een joker inzetten op één van de toestellen. Het punten aantal wat er op dit toestel behaald wordt zal uiteindelijk verdubbeld worden.

De eerste wedstrijd kwamen Lynn de Visser, Lotte Kort en Isabel Smit bij de Jeugd D2 aan de start. Isabel werd uiteindelijk 12e, Lynn de Visser 8e en Lotte Kort 4e. Amber van Wieringen en Richella de Vries kwamen uit bij de Jeugd disvisie 5. Amber werd 5e en Richella 4e. Emma Kranendonk, Bregje Bos en Vanessa Labudda turnde bij de pupillen 2 D2. Vanessa werd uiteindelijk 9e, Bregje Bos 5e en Emma Kranendonk die een mooie wedstrijd turnde nam de gouden medaille mee naar huis. Michelle Mulder kwam bij de junioren divisie 5 aan de start zij behaalde een mooi 7e plaats. Op de zondag kwamen Jailey Riemersma, Jente van Eekelen en Danique Wind aan de start bij de pupillen 1 D2. Danique werd uiteindelijk 3e, Jente 8e en Jailey 15e. DOS sloot dit weekend af met in totaal 5 medailles.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Aygo 1.0 VVTi Comfort inclusief afleverkosten
€ 6.250,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Haukes ca. 1918 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...