Bestuur Boel-Skik valt in de prijzen tijdens 'Lentetoernooi'
Uitgegeven op 27-03-2019 om 01:48  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Zondag 24 maart kwamen 19 boulers, waaronder zowel leden als donateurs naar de baan aan de Oosterkruisweg om 3 rondes te spelen.


Waar komt de bal terecht>

De weersomstandigheden waren lenteachtig , dat beloofde veel goeds. Na de loting kon er om even over half twee gestart worden. Voor een aantal nieuwe leden was het hun eerste toernooi, zij waren in de weken ervoor, als het weer het toeliet al flink aan het oefenen geweest. Dat was te merken ondanks de gebruikelijke beginnersfoutjes, ze behaalden soms goede resultaten samen met hun meer geroutineerde partners.

Supporters genieten in het zonnetje.

Het gaat om de millimeters!

Al liepen de uitslagen uiteen van 13-1 tot 13-12 en duurde de ene partij een stuk langer dan de andere. Ben je bezig met boulen heb je daar minder erg in dan wanneer je zit te wachten op je volgende speelbeurt. Hoewel dat wachten ook geen straf is, want er was tijdens de pauzes koffie en koek en later bij de drankjes waren er de nodige hartige hapjes. Bovendien konden , zowel de deelnemers als de supporters, langs de baan genieten en ook nog wat leren van het spel.

Tijdens de laatste ronde werd het aanmerkelijk frisser en namen de deelnemers na afloop hun toevlucht tot het gezellige clubhuis.
Het oudste lid deed het best.

Voor de deelnemers huiswaarts keerden, moesten de prijzen nog uitgereikt worden.
Dit wordt meestal gedaan door de bestuursleden Paul en Loes of Joke , aangezien zij alle drie in de prijzen vielen , nam Hans (ook lid van het bestuur) de honneurs waar .Hans begon onderaan de lijst met de aanmoedigingsprijs, een chocolade paashaas, die was voor Tineke Neefjes.


De winnaars.

Na het voorlezen van de andere uitslagen waren de nrs 3 t/m 1 aan de beurt.
Loes Boerdijk werd 3e met 3wp+13, Joke de Visser 2e met 3 wp +24 en
Paul Neefjes 1e met 3 wp +33 ,laatst genoemde had 2 partijen gewonnen met 13-1 en één met 13-4 ja dan behaal je een hoog saldo. Zij ontvingen een hanger met viooltjes en paaslekkers.

Zondag 7 april vindt het jaarlijkse zogenaamde “Openingstoernooi“ plaats, de officiële start van het zomerseizoen. Maandagavond 8 april start de clubcompetitie aanwezig uiterlijk 19:15 aanvang 19:30 dan is er geen boulen meer op de maandagmiddag.
Wel op de woensdag- en zaterdagmiddag aanvang 13:45 aanwezig 13:30 uur.
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Poll:
Roetveeg Pieten tijdens intocht Sinterklaas in Den Oever
Ja, het is een trend, dus waarom hier niet.
Nee, tradities dienen bewaard te blijven, daar hoort Zwarte Piet bij.
Maakt mij niet uit, zolang de kinderen het maar prima vinden.
  
Occasions
Te koop Renault Clio 0.9 TCe Expression
€ 9.450,-

Te koop VW Scirocco 1.4 TSI Highline Plus
€ 9.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Jeugdherberg - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...