Janneke en Meike de Jong gaan de Baltic Sea Rally rijden in juni 2019
Uitgegeven op 11-03-2019 om 22:58  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Janneke en Meike de Jong staan voor een spannende uitdaging de komende zomer. Het is een reis van ongeveer 8500 kilometer, 10 landen worden gepasseerd, met een auto die ouder dan 20 jaar is en geen GPS heeft en dit in 18 dagen. Het is een uitdaging waar ze enorm veel zin in hebben. Aan de voorbereidingen beleven ze al veel lol en plezier. Maar er moet nog wel het een en ander gebeuren. Vorig jaar deed zoon en broer René al mee met het team Bier & Baco. Wieringernieuws plaatste toen het dagboek. Ook deze reis zullen wij voor u volgen.


Janneke en Meike doen mee onder de naam Team IJsmutsen.

Janneke en Meike: "Aan dit alles zit ook een goed doel verbonden naar eigen keuze, en wij hebben gekozen voor de nieuw te bouwen Hospice, ‘Het Tweede Thuis’ te Westerland Wieringen. Wilt u ons daarin steunen dan kan een mailtje gestuurd worden naar WadAnders@gmail.com met uw telefoonnummer en dan sturen wij een € tikkie terug. Heeft u geen smartfoon of app zet het dan even in de mail met welk bedrag, dan kunnen we iets anders regelen.

Ook komen er nog 2 sponsoracties ..een wandeling en een hihg-tea. Wanneer , dat laten we nog weten. Ook is het mogelijk om onszelf te sponseren, na vele kilometers en het “dubbelgevouwen- bivakeren” in onze VW-bus hebben we best eens zin in een goed hotelbed of stromende douche om weer geheel fris en fruitig te tocht te hervatten.
Als in juni de reis begint houden we jullie via facebook( Team IJsmutsen) of instagram @team-ijsmutsen) iedere dag geheel in woord en beeld op de hoogte."De Volkswagen Transporter is aangeschaft en wordt op dit moment onder handen genomen.

De volgende landen worden aangedaan:

Nederland, Duitsland, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Duitsland, Nederland en dan weer terug naar ons mooie Wieringen!
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Mook en Bakker doe het zelf winkel, Hobbyspeciaalzaak - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...