Poppentheater 'Waar is mijn huis?'
Uitgegeven op 08-03-2019 om 13:02  |  link  |  bewaar  |  print

SCHOORL - Poppentheater Belletje Sterk geeft woensdag 20 maart in Buitencentrum Schoorlse Duinen van Staatsbosbeheer een grappige kattenvoorstelling in het kader van de Viering Internationale Poppentheaterdag.

Meedoen aan de kattenparade? Zelf een kat knutselen? In de voorstelling 'Waar is mijn huis?', gespeeld door Ellen Scholten, speelt kat Harry de hoofdrol.
Aansluitend mogen de kinderen een kat knutselen en wordt een kattenparade opgevoerd.De voorstelling begint om 15:00 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Kaarten zijn te bestellen via www.staatsbosbeheer.nl. Deze eenmalige voorstelling is een bijdrage aan de door Unima uitgeroepen dag voor het poppentheater met als wereldwijd thema de Kattenparade. Zie ook www.unima.org.

Buitencentrum Schoorlse Duinen is voor deze voorstelling als locatie niet toevallig gekozen. Sinds 2011 werken Ellen Scholten van Poppentheater Belletjes Sterkt en Staatsbosbeheer in Schoorl namelijk samen aan een aanbod van diverse voorstellingen waarin de Schoorlse Duinen centraal staan. Inmiddels verzorgt Ellen jaarlijks meer dan 50 voorstellingen met als afsluiting een knutselactiviteit.

Meer informatie op www.staatsbosbeheer.nl of Facebook.
Het Buitencentrum ligt aan de Oorsprongweg 1, net buiten het centrum van Schoorl. De toegang is gratis.
Dagelijks geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Betaald parkeren van 10:00-19:00 uur.
(advertentie)
(advertentie)
Uw warme bakker!
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Vivo Slingerweg - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...