Hoenderdaell 'Leukste uitje van Noord-Holland'
Uitgegeven op 07-03-2019 om 21:00  |  link  |  bewaar  |  print

ANNA PAULOWNA - Landgoed Hoenderdaell is het 'Leukste uitje van Noord-Holland'. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het 'Leukste uitje van Noord-Holland 2019'. Vertegenwoordigers van het Landgoed Hoenderdaell ontvingen de gouden award uit handen van Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB..

Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen kreeg de zilveren award en het Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora in De Koog de bronzen award.

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie en voor het 'Leukste uitje over de grens'. In totaal werden ruim 63.000 stemmen uitgebracht.Landgoed Hoenderdaell scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2019. Een greep uit de reacties over de winnaar:
"Geweldig hoe ze daar met de dieren omgaan en met name bij Stichting Leeuw. De jaagsimulator is ook fantastisch en uniek in de wereld! Ga zo door!"

De verkiezing van het 'Leukste uitje' is onderdeel van het Land van ANWB. Op www.landvananwb.nl zijn duizenden verrassende dagjes uit te vinden.
De ANWB organiseert de verkiezing van het 'Leukste uitje' voor de negende keer. De Efteling is het 'Leukste uitje van Nederland 2019'.
Kijk voor alle winnaars op www.anwb.nl/leuksteuitje.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Wieringer historie:
Cafť Paul Kaan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...