Electric Bass Break 7.0
Uitgegeven op 22-03-2019 om 18:41  |  link  |  bewaar  |  print

Hardstyle, dubstep en electro house in J.C. de Dukdalf

WIERINGERWERF - Vier enorm goede DJ's staan op zaterdag 30 maart in de line-up tijdens het Electric Bass Break 7.0 evenement in J.C. de Dukdalf in de Cultuurschuur, Loggersplein 1.

Lokale DJ Mugiwara uit Heerhugowaard brengt harde electronische sounds met zijn dubstep set. Met nummers die de subwoofer tot hun maximale pushen zorgt hij dat de zaal helemaal los gaat. Kortom, Mugiwara is hard, het is vet en jíj wilt het niet missen!

De volgende uit de line-up is knalt voornamelijk op grote evenementen, maar de sfeervolle kelder van de Cultuurschuur is voor hem zeker niet te min. DJ Emperador heeft al eens op Defqon gestaan, het grootste hardstyle/hardcore festival dat er is en nu staat hij in de J.C de Dukdalf. Met lasers, rookmachines en meer visuele effecten, zetten ze een show neer die de muziek tot leven zal laten komen.

Maar vergeet ook zeker deze dame niet; GODJ, stil staan is geen optie tijdens haar electro house optreden. Haar sound is groots en vult de krochten van de cultuurschuur met fijne tunes en harde beats.

StriCt, de laatste DJ die in J.C. de Dukdalf zal draaien, heeft gewoonlijk een vette set bestaand uit voornamelijk drum and bass, maar speciaal voor dit evenement gaat hij een optreden geven met 'Dubstep future bass'. Dit genre met een interessante naam zal zeker gaan zorgen voor een interessante avond!

De deuren van J.C. de Dukdalf gaan om 21:00 uur open en sluiten weer om 3:00 uur. Voor € 5,00 (<18 € 2,50) ben jij al binnen om te genieten van dit speciale evenement.
Meer informatie kun je vinden op de facebook-pagina van J.C. de Dukdalf.

(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Te koop VW Up 1.0 bmp move up
€ 14.244,-

Te koop Mitsubishi Lancer Stationwagen 1.6 Sport
€ 2.250,-

Wieringer historie:
De Zingende Wielen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...