Gerrit Vink wint driebandentoernooi Biljartclub Hippo
Uitgegeven op 19-02-2019 om 14:33  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Het jaarlijkse driebandentoernooi van Biljartclub Hippo is gewonnen door Gerrit Vink. Hij versloeg Roel Prins in de finale van het tweedaagse toernooi.

Voorzitter Bertus van Wendel van Biljartclub Hippo kon zaterdagochtend om 10:00 uur zijn welkom uitspreken aan de spelers en de supporters en belangstellenden die met hun favorieten waren mee gekomen. Zo kon Piet Ooms de wedstrijdleider van dit evenement daarna de spelers voorstellen die als eersten de strijd zouden aan gaan.
Dirk Doves, de winnaar van het vorige toernooi, ging zijn best doen om ook dit jaar de wisselbeker weer mee naar huis te nemen. Daar de prestaties zo dicht bij elkaar kwamen te liggen moest de wedstrijdleider de tweede dag een berekening maken met 2 cijfers achter de komma om uit te maken wie in de finale partijen uit mochten komen.


v.l.n.r. Gerrit Vink (winnaar), Roel Prins (2e), Kees Mol (3e) en Jan Slijkerman (4e)

In de finale wist Gerrit Vink van het Blaauwe Laken van Roel Prins van Biljartclub Hippo te winnen zodat de wisselbeker dit jaar naar Den Oever verhuist. 3e werd Kees Mol van Wieringer Activiteiten, die van Jan Slijkerman van Biljartclub Hippo wist te winnen.
Na de huldiging sprak de voorzitter zijn dankzegging uit aan de arbiters o.l.v. Piet Luiken, die als altijd alles goed onder controle had, en aan de spelers, vrijwilligers en het barpersoneel, die van het evenement een ware happening hebben gemaakt.


Gerrit Vink ontvangt de wisselbeker uit handen van Bertus van Wendel
(advertentie)
(advertentie)
Uw warme bakker!
Poll:
Roetveeg Pieten tijdens intocht Sinterklaas in Den Oever
Ja, het is een trend, dus waarom hier niet.
Nee, tradities dienen bewaard te blijven, daar hoort Zwarte Piet bij.
Maakt mij niet uit, zolang de kinderen het maar prima vinden.
  
Occasions
Te koop Renault Clio 0.9 TCe Expression
€ 9.450,-

Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Succes 3 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...