Goedgemutst KVG viert 70 jarig jubileum
Uitgegeven op 17-02-2019 om 20:56  |  link  |  bewaar  |  print

MIDDENMEER - Nog voor de jassen opgehangen waren, zat de stemming bij de dames van het Katholiek Vrouwengilde Wieringermeer er woensdagavond 13 februari al helemaal in. Met sfeervolle , feestelijke en soms zelfs komische hoedjes op, was men naar de Meerbaak in Middenmeer getogen om daar het 70 jarige jubileum te vieren.

Het bestuur begon met de jaarvergadering waarin o.a. de verslagen van de bijeenkomsten, cursussen en excursies voorgelezen werden. Er bleek weer veel ondernomen te zijn in de afgelopen 12 maanden.
Twee dames werden vervolgens in het zonnetje gezet vanwege hun 40 jarig lidmaatschap;
Bets Bogers en Elly de Lange. Thea Knook werd geëerd omdat ze al een halve eeuw aan het KVG verbonden is. Allen vormden het levende bewijs dat lid zijn van een vrouwenvereniging nog steeds de moeite waard is.
Daarna ontvingen de acht contactdames een attentie als waardering voor de belangrijke schakel die ze vormen tussen bestuur en leden bij lief en leed.


Van het hele gezelschap werd door Rien Hoekenga een groepsfoto gemaakt zodat de dames dit 70 jarig jubileum niet snel zullen vergeten

Na de pauze werd het feestprogramma ingevuld door het bestuur bestaande uit: Anne Mieke Egging, Marian van Diepen, Emmie Wouts, Lejan Sturm, Ans Rens en Paulien Deijkers.
Een terugblik in woord en beeld van de begin jaren en het laatste decennia haalde bij het zien ervan veel herinneringen naar boven.
Hilarisch was het verhaal over de vliegmachine van Marian van Diepen waar alle 80 leden met naam en toenaam een plekje in of óp kregen. Vliegend over de polder en zelfs richting Medemblik en Wervershoof om iedereen op te halen, crashte het toestel bij de landing bijna op een akker, maar werd Marian gelukkig net op tijd na deze wonderlijke droom wakker!
Tussen de lekkere versnaperingen en het zingen van enkele liederen door, vulde gastheer Bert Zuidhof de glazen waarmee geklonken werd op een hoopvolle toekomst.
(advertentie)
Slagerij Ottens
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Wieringer historie:
Aken - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...