Durrepers pakken de prijzen, Roel Prins grote winnaar
Uitgegeven op 04-02-2019 om 13:16  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Tijdens het door de Oeverse biljartvereniging het ”Blauwe Laken” georganiseerde biljarttournooi, namen onze “Durreper“ vrienden 3 van de 4 bekers mee naar huis.


Peter, Gerrit, Fedde en rechts winnaar Roel

In een uitermate gezellig en geslaagd weekend werd er voor de zevende achtereenvolgende maal weer flink op los gestoten in het Vikingschip. Op vier biljarts werd er in de voorronden op vrijdag en zaterdag in 16 poules van 4 personen fanatiek gestreden om poulewinnaar te worden.

Zondag,de grote finale dag was het wederom een drukte van belang. Zestien nerveuze biljarters gingen nu in 4 poules van 4 strijden om de finale prijzen. Uiteindelijk werd de enige ”Kroai” Gerrit Schuurman derde en Peter Teunissen werd dus vierde. De grote finale werd in een uiterst spannende strijd, onder leiding van bondsscheidsrechter Piet Luiken, tussen Fedde Jonkman en Roel Prins door een vermoeide en emotionele Roel als een zeer terechte kampioen gewonnen! Tijdens de prijsuitreiking bedankte voorzitter Ane Blaauwboer nog de vele vrijwillergers, in het bijzonder Jan Zwering en Gerald Kooij, die beide veel werk hebben verricht aan dit zo sportief en vlekkeloos verlopen tournooi!
(advertentie)
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Wieringer historie:
Juliana krijgt een ruikertje - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...