Massage Praktijk Qi gevestigd op nieuwe locatie in Hippolytushoef
Uitgegeven op 01-12-2018 om 15:30  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Massage Praktijk Qi gevestigd op nieuwe locatie in Hippolytushoef. Carolien en Monique richten zich met een diversiteit aan behandelingen zowel probleemgericht als wellness. Inmiddels weten al veel mensen de weg te vinden naar de mooi ingerichte ruime praktijk in de steeg bij het Dorpshuis in de Hoofdstraat.


Monique en Carolien bij de entree.

Een weldaad voor lichaam en geest
Massage praktijk Qi is een veelzijdige praktijk gericht op het welzijn van ieder mens vanuit de Oosterse filosofie. Dit houdt in dat Carolien en Monique holistisch denken: lichaam, ziel en geest zijn één. Of u nu komt voor een ontspannende massage of een massage voor een lichamelijke klacht, zij zorgen voor een ontspannen en gemoedelijke sfeer.Ieder heeft haar eigen expertise maar allebei werken ze vanuit de Oosterse filosofie waardoor het prima op elkaar aansluit. Zo geeft Monique o.a. (energetische) lichaamsmassages, workshop handmassage, workshop babymassage en cursus babymassage en Reiki cursus.


Workshops

De workshops kunnen in de praktijk gegeven worden maar als u dat gezellig vindt kan dat ook bij u thuis met een groepje vriendinnen, buurtjes, familie etc. De workshop voetjes en beentjes masseren kan zowel in de praktijk als bij u thuis gegeven worden. De cursus babymassage 3x 60 min. is altijd bij u thuis. Hier krijgt u wat theorie en u leert het hele lijfje masseren van uw kindje.

Carolien geeft o.a. voetreflex plus, oor acupunctuur, acces bars en diverse soorten massages op klachtgerichte indicaties.

De olie wordt zelf gemaakt van 100% biologische grondstoffen met daarin etherische oliën van Young Living. Deze kunnen persoonlijk worden afgestemd zodat de massage een nog hogere intensiteit heeft.

Maar behalve voor deze behandelingen kunt u bij beiden terecht voor o.a. hotstone massage, cupping, quasha, moxa, reiki, en natuurlijk een heerlijke duo massage voor u en b.v partner, vriendin, dochter, zoon, collega. Na de behandeling lekker thee en chocolade toe. En wilt u iemand verrassen? Qi verkoopt cadeaubonnen waarmee u een ander kennis kan laten maken met de diverse methodes en behandelingen in de praktijk.

Massage praktijk Qi info@massagepraktijkqi.nl

Monique tel.nr 06-10039867
Carolien tel nr 06-15689133

Behandelingen uitsluitend op afspraak

Adres: Kerkhofsteeg Hippolytushoef

thuisadres:
Monique: Staringlaan 27 Heerhugowaard
Carolien: Heemlaan 9 Heerhugowaard

Enkele referenties van tevreden klanten:

Al meerdere malen hebben wij gebruik gemaakt van de faciliteiten bij Massage Praktijk QI
Wij vinden het gezellig om samen massages te krijgen, omdat wij vinden dat ontspanning en gezelligheid tegelijkertijd moet kunnen. Daarom kiezen wij voor de duo massages, welke Carolien en Monique in hun praktijk aanbieden.
Zo hebben wij al gekozen voor Hotstonemassage, de totale lichaamsmassage, voetmassage en de cuppingmassage…… allemaal perfect uitgevoerd.
Vooraf en tijdens de massages uitleg over de werking van de massages, zeer professioneel uitgevoerd. Alle keren zijn wij “warm” ontvangen en op verzoek zijn door hun al meerdere mogelijkheden voor ons waargemaakt.
Als verjaardagscadeau: koffie/thee met wat lekkers erbij. En bij een hele dag vertoeven werden wij verwend met een heerlijke lunch. Ook dat werd door hun met liefde voor ons geregeld.
Wij hebben al meerdere salons uitgeprobeerd maar bij Carolien en Monique voelen wij ons echt op ons gemak….bijna een thuisgevoel.
Trudy en HermannaAls je bij massage QI komt weet je 1 ding, je komt terecht in een warm bad.
Carolien heeft een luisterend oor waardoor ze precies weet wat er op dat moment nodig is voor mij cupping, massage of reiki.
Er wordt tijd voor je gemaakt en dat is fijn als je niet goed in je vel zit. Er komt ook altijd een Appje achteraf hoe het gaat enzo en dat is fijn. (nazorg is dus top)
Sinds ik bij Carolien kom ben ik gegroeid. Fysiek maar ook mentaal. Het is gewoon een toplocatie, echt een aanrader.

Fiona KominIk voel me erg op mijn gemak in de rustgevende, schone praktijkruimte. Zowel Monique als Carolien hebben veel aandacht voor je.
Bij Monique heb ik Reiki 1 gedaan, al veel profijt van gehad. Bij Carolien heb voetreflexmassage gehad. Heerlijk ontspannend en diverse klachten worden minder. Ook heb ik drie cupping behandelingen gehad dat was een aparte ervaring, maar gaf bij mij echt “meer ruimte” in mijn lijf.

GeandaIk werk in de bouw. Dat is vaak hard werken en ik regelmatig met stijve en vermoeide spieren thuis. Daarom ging ik op zoek naar een masseur. Dat vind ik best een ding. Het is niet iets als de afwas doen omdat de vaat vies is. Het is toch je lichaam. Carolien en Monique hebben die lage drempel, maar dat doet niks af aan hun professionaliteit.
Ik zie het zo: mijn lichaam is mijn machine. En machines en gereedschap moet je onderhouden. Dus ik onderhoud mijn lijf bij Carolien en Monique. Als olie op een krakende deur. Hij gaat gerust wel open en dicht maar als je hem even smeert, piept ie niet meer.

Rinze Kuitert.

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Den Oever, Hoftraat begin Zeestraat - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...