Kerstmarkt voor 3FM Serious Request
Uitgegeven op 29-11-2018 om 18:53  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF - Bescherming tegen natuurgeweld en 'Reanimatie in Nederland': twee van de doelen van 3FM Serious Request van dit jaar. Twee dj's van 3FM wandelen door onze gemeente (Den Oever & Wieringerwerf). Daarom organiseert de gemeente op 20 december met de agrarische jongerentak van LTO Noord een kerstmarkt op het Omtaplein in Wieringerwerf.

Wilt u een actie organiseren? Verengingen, scholen, winkeliers, bedrijven maar ook inwoners zijn van harte welkom om mee te doen. Meld u aan! De markt duurt van 14:30 tot 20:00 uur.

Inzamelingsacties
Tijdens de kerstmarkt kunt u gratis een kraam huren om producten of diensten aan te bieden voor het goede doel. Maar ook in de aanloop naar deze datum toe is al heel veel mogelijk. Denk aan een sponsorloop, een thuis-restaurant of een spelletjesavond. De opbrengsten gaan allemaal naar het goede doel! Heeft u ideeën voor een inzamelingsactie, extra activiteit tijdens de kerstmarkt of wilt u een kraam huren? Stuur dan een mail naar kernbeheer@hollandskroon.nl.

Nieuwsgierig naar het opgehaalde bedrag? Er is een actiepagina gemaakt op de website van Serious Request. Hier kunt u volgen hoeveel geld de acties opleveren.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Nissan Qaisqai 1.6 Connect Edition
€ ,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Wieringer historie:
Grenspaal - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...