Succesvolle start Wieringer Vrouwen
Uitgegeven op 12-09-2018 om 11:09  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De eerste avond van de Wieringer Vrouwen is maandagavond 10 september een groot succes geworden. De tafels in de zaal van Dorpshuis Hippo waren sfeervol gedekt en met bloemstukjes versierd. Deze werden later verloot.

De High Tea verzorgd door eigen leden was gelijk een gelegenheid om ongedwongen met elkaar te kunnen praten. Er waren ruim 60 vrouwen aanwezig. Ze werden verwelkomd door Reini, de voorzitster met een feestelijk glaasje met of zonder alcohol. Daarna werden de vrouwen de hele avond verwend met allerlei heerlijke, vaak zelfgemaakte, hapjes en natuurlijk thee.


Tussen de gangen door trad Kees Kaas op met zelfgemaakte liedjes, meezingers – waar het publiek goed aan meedeed – en een paar evergreens. Aan het einde van de avond werden de bloemstukjes, die op tafel stonden verloot. Deze waren geschonken en gemaakt door Jetty. Na de mededelingen en het dankwoord van Reini voor de vele hulp, in welke vorm dan ook, van diverse vrijwilligers nam Jetty nog even het woord en bedankte de bestuursleden voor het vele werk dat zij de laatste maanden verricht hebben en kregen zij ook een prachtig bloemstukje.

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Nissan Note 1.2 Dig-S Connect Edition inklusief afleverkosten
€ 10.145,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
NUBO Zandburen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...