Verteltheater senioren gaat weer van start
Uitgegeven op 08-08-2018 om 10:35  |  link  |  bewaar  |  print

Nieuw project stichting Cultuur binnen de Dijken in De Cultuurschuur en Het Bos Roept

HOLLANDS KROON - Stichting Cultuur binnen de Dijken organiseert nu al een aantal jaren heel bijzondere projecten met senioren uit Hollands Kroon. Al 4 keer hebben inwoners van deze gemeente prachtige voorstellingen op locatie kunnen bekijken, die de 60-plussers zelf hebben gemaakt. Voor het nieuwe Verteltheaterproject gaan ze gebruik maken van twee locaties.

Van woensdagochtend 5 september tot woensdagochtend 5 december (van 9:30 - 11:30 uur) zijn er bijeenkomsten in De Cultuurschuur in Wieringerwerf. Onder professionele begeleiding van Caroline van Veggel zal de groep deelnemers een spannende Wintervertelvoorstelling maken rond het thema van dit jaar: aarde. De voorstelling die ze met elkaar gaan maken zal uitgevoerd worden op vrijdag 7 december en zaterdag 8 december. De spannende en inspirerende locatie waar de voorstellingen, passend bij het thema, worden opgevoerd is in het Robbenoordbos, bij 'Het Bos roept'. Stichting Cultuur binnen de Dijken is dankbaar dat ze deze prachtige locatie voor de voorstelling mogen gebruiken!Ben jij 60,70,80+ en wil je ook meedoen?
We zijn op zoek naar senioren, mannen en vrouwen van 60,70,80 + die nog dingen willen leren of uitproberen. Die de uitdaging willen aangaan weer/nog eens op de planken te staan. Die een spannende vertelvoorstelling willen maken rond het thema: Aarde. Denk aan aardedonker, geaard zijn, het winnen van land of het verliezen ervan. Je gaat samen met ongeveer 9 anderen 3 maanden op reis voor het maken van deze voorstelling. Je krijgt handvatten voor het vertellen van verhalen aangereikt. Daarbij word je uitgedaagd om verhalen te maken en te creƫren. Iedereen die zich hierdoor aangetrokken voelt is van harte welkom. Je hoeft geen ervaring te hebben en fysieke gebreken zijn geen hindernis. (ook niet bij 'Het bos roept', daar zijn verharde wegen)

Verdere informatie
De bijeenkomsten zijn van woensdag 5 september t/m woensdag 5 december, van 9:30 tot 11:30 uur. De voorstellingen zijn op vrijdag 7 december/ zaterdag 8 december. De kosten voor het project zijn € 100,00. Informatie over eerdere projecten vind je op de website www.cultuurbinnendedijken.nl. Aanmelden kan via stichting@cultuurbinnendedijken.nl of 06-19505135. Heb je problemen met vervoer, kan je het bedrag echt niet missen of heb je andere vragen, neem dan contact op met productieleider Irene van Oers: 06 1950 5135. We proberen een oplossing te zoeken!

De organisatie bedankt de sponsors die dit project mogelijk hebben gemaakt: Gemeente Hollands Kroon, Ars Donandi/mevr. th. Voglerfonds, Bavostichting, Rotary, De Cultuurschuur en Het bos roept.
(advertentie)
De installateur die u nooit in de kou laat staan...
(advertentie)
Occasions
Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Hoekje Hippo - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...