Ontsnapte parkiet - UPDATE
Uitgegeven op 29-07-2018 om 19:41  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Bij de familie Klaver aan de Slingerweg 92 is zondagmiddag een kuifparkiet tijdens schoonmaken van de kooi ontsnapt.

Het vogeltje is lichtgeel met een oranje vlek bij het oog en heeft een gele kuif. Het beestje is iets groter dan een 'normale' parkiet. Wanneer U hem signaleert of -beter nog- heeft kunnen vangen, zou u dan a.u.b. contact op willen nemen met Trien Klaaren (06 3778 9627).

Dankzij de hulp van het Wieringernieuws is Skipper weer thuis! Gisteren belde een vriendelijke mevrouw, die vroeg of er een vogel bij ons was ontsnapt. En zo ja, of we hem zouden kunnen omschrijven. Het bleek dat ze een tropische vogel hadden aangetroffen in een boom van hun tuin in de Klufterkrogt. Die ze vervolgens hebben gevangen -met de hulp van de buurman- toen hij op het dak van de schuur ging zitten. Na enig speurwerk op internet vonden ze het bericht over de ontsnapte kuifparkiet op het Wieringernieuws en hebben ze contact opgenomen. Wij willen deze Wieringers graag bedanken voor het vangen van Skipper en het Wieringernieuws voor het plaatsen van onze oproep. Zonder jullie had de vogel het niet overleefd!

Vriendelijke groeten
Fam Klaaren
(advertentie)
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
Occasions
Hyundai I10 1.1 5drs
€ 3.745,-

Fiat 500 C 0.9 TwinAir 500S Cabrio Private Lease mogelijk
€ 10.450,-

Wieringer historie:
Concordia 1981 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...