Wat een weer....
Uitgegeven op 27-07-2018 om 02:23  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Donderdagnacht een ienieminie spatje regen in de Hoofdstraat, wel veel flitsen en af en toe een donderklap. Wij hebben weerman Jan Visser om raad en statistieken gevraagd.Als Jan antwoordt leest u dit z.s.m.

Wieringernieuws is blij met deze toonaangevende weerman!

Op de rechterzijde kunt u op ieder moment de pagina van Jan Vissers Weer oproepen. Jan zit er nooit veel naast! Al vele jaren een betrouwbaar instituut!


Uit het weerpraatje van donderdag:

Tijdens het weekeinde stuurt een lagedrukgebied ten noordwesten van de Britse Eilanden (markant hoogtelaag) een koufront op ons af. De passage van het front gaat zaterdag gepaard met enige regen of buien. Voor het front kan het in het oosten nog tropisch warm worden. In het westen en zuidwesten vallen de etmaalmaxima in de nacht: het is dan nog enige tijd boven 25 graden. Zondag blijft het op de meeste droog en zijn er perioden met zon. De temperatuur komt op circa 25-26 graden en de wind waait uit het zuidwesten.
Onder invloed van het zich herpakkende (hoogte)laag ter hoogte van IJsland kunnen er ook maandag en dinsdag buien vallen. Ondertussen blijft het aanhoudend zomers warm met maxima boven 25 graden. De nieuwe run van het ECMWF oogt echter minder warm. Later in de week breidt zich vanaf het Iberisch schiereiland een nieuwe hoogterug naar het noordoosten uit. Voor de lange termijn betekent deze ontwikkeling aanhoudende warmte en droogte.Donderdagavond rond zeven uur in huis bij Patricia, pffffff.... warm.


En zo is het...
(advertentie)
Slagerij Ottens
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Te koop Heinkel Motor, zeer mooi
€ 2.750,-

Wieringer historie:
Jan Looze - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...