Sporthal 't Zijveld op de schop
Uitgegeven op 16-07-2018 om 12:13  |  link  |  bewaar  |  print

Sloop binnenmuur biedt ruimte voor nog een tribune

't VELD - Afgelopen zaterdag werd de binnenmuur van de huidige sporthal 't Zijveld door René Zomerdijk met een aantal stevige vrijwilligers en zwaar materieel van Nick Bruin Sloopwerken uit Waarland gesloopt en verwijderd.

Zo'n 30 jaar geleden werd er door vrijwilligers uit de omgeving van 't Veld en Zijdewind ook al een unieke prestatie geleverd, de bouw van hun eigen Sporthal werd destijds ook nagenoeg geheel gerealiseerd door de inzet van vele vrijwilligers uit de gemeenschap.
Het succesvolle Dames Handbalteam van VZV, uitkomend in de Eredivisie, blijft de thuiswedstrijden spelen in de vertrouwde thuishal 't Zijveld.Door de drastische ingreep wordt de huidige zaaloppervlakte aanzienlijk vergroot, zodat er ook aan andere kant van het speelveld een tribune kan worden gerealiseerd.
Met de staanplaatsen op de inloopruimte en de beide tribunes kan de vereniging VZV een groot aantal belangstellenden en supporters bij de thuiswedstrijden ontvangen.
De tweede hal bied ruimte voor trainingen van de leden en is multifunctioneel. Nagenoeg alle sporten kunnen er worden uitgeoefend.
Met de fitnessruimte, een krachthok en de Fysiotherapiepraktijk van John Koning kunnen de verenigingen uit de omtrek naast de huidige accommodatie weer jaren vooruit .

Theo Moras
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Aken - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...