Peache: lief, maar geen schootkatje
Uitgegeven op 09-07-2018 om 12:52  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Peache is een prachtig cypers wit poesje, inmiddels gecastreerd en met geschatte geboortedatum: 01-06-2017. Ze heeft een beetje moeite om mensen te vertrouwen. Ligt ze rustig en ontspannen kun je tot redelijk dichtbij naderen en met een zacht liefdevol gesprek zien we wel het knipogen als kalmerend signaal maar kom je te dichtbij, dan kiest ze toch voor iets meer afstand nemen.

De ervaring leert dat het wel goed komt met tijd, geduld en veel liefde. Al is doorontwikkelen tot schootkatje misschien iets te veel gevraagd. Aan de andere kant, je weet natuurlijk maar nooit, wonderen bestaan. Van haar voorgeschiedenis is niet veel bekend. Waarschijnlijk heeft ze in haar jeugd niet zo veel contact met mensen gehad, of minder positieve ontmoetingen. Komt wel goed met Peache, nu alleen de juiste match nog zien te vinden.

Andere katten zijn geen probleem. Ze is nog te kort in de open kattenkamer om een warme vriendschapsband op te bouwen met deze of geen, maar er is zeker geen onenigheid of ruzie. De omgang met honden is niet bekend. Een druk gezin met kleine kindjes is, hoe gezellig ook, niet de meest geschikte omgeving voor Peache om zich veilig thuis te voelen. Ze is keurig kattenbakzindelijk, niets op aan te merken. Eenmaal gewend is het fijn om een beetje buitenlucht te kunnen snuiven, heerlijk in het zonnetje te kunnen liggen.
Helemaal uw juiste match? Kom kennismaken, graag op afspraak met Dierentehuis 't Schuthok. U bent welkom!
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Te koop VW Up 1.0 bmp move up
€ 14.244,-

Te koop Mitsubishi Lancer Stationwagen 1.6 Sport
€ ,-

Wieringer historie:
Mooie oude advertenties van die goede ouwe tijd - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...