Imke kitten: ondernemend, lief en gezellig
Uitgegeven op 02-07-2018 om 15:35  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Imke kitten 15738 is een schattig zwart wit poesje met geboortedatum: 23-04-2018. Ze is samen met haar mama Imke en haar broertje en zusje in het asiel gekomen, de kleintjes waren toen zo ongeveer 4-5 weken leeftijd. Natuurlijk nog veel te jong dus gezellig in gastopvang waar ze nog een tijdje hebben mogen genieten van liefdevolle moederzorgen en als bonus de knuffeltjes van hun opvangmama.

In het gastgezin zijn behalve eigen katten ook honden aanwezig. Daar moesten ze eerst aan wennen, heel direct contact is er niet geweest, maar het hondengeblaf is bekend. Het is een ondernemend katje, lief, gezellig. Ze heeft een momentje tijd nodig om te wennen, is in het begin een beetje onwennig tot ze los gaat, heerlijk spelen en ravotten!Imke kitten is niet haar naam, het is een verwijzing naar moederpoes Imke. Aan de nieuwe eigenaar de eer om zelf een leuke naam te bedenken.
Het is mogelijk dat de belangstelling groot is. De komende weken zijn er (zoals het nu lijkt) telkens kittens plaatsbaar...

Heeft u voldoende tijd en aandacht om haar een warm mandje te bieden? Kom kennismaken, graag op afspraak met Dierentehuis 't Schuthok. U bent welkom!
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Occasions
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Wieringer historie:
Kermis is voor deze jongeman belangrijk - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...