Trouw lid bij mandolineorkest 'Oost-Wieringen'
Uitgegeven op 07-06-2018 om 09:59  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Tijdens de onlangs gehouden jaarvergadering van het mandolineorkest 'Oost-Wieringen' is Hilda de Waal-Cornelissen gehuldigd. Dit vanwege haar 60-jarige lidmaatschap.

Muziek maken heeft Hilda van huis uit meegekregen, vader Anton speelde bij Apollo, de mandolinevereniging en zat op een toneelvereniging. Moeder Alie speelde ook mandoline. Dan ga je automatisch op les bij de dirigent, de heer Jacobus Bakker, ook wel buurman Kobus genoemd. Hilda is rond haar negende jaar begonnen bij het orkest en al die jaren is ze lid gebleven. Ze heeft ruim dertig jaar in het bestuur gezeten. Het orkest bestaat uit een hechte groep muzikanten.Altijd kun je een beroep op Hilda doen, ze helpt overal mee. In het verleden speelde ze mee met toneelstukken en ook voor de diverse werkzaamheden voor concerten steekt ze de handen uit de mouwen. Ze regelt al jaren de in- en verkoop van nieuwe snaren.

Hilda heeft verder als hobby's de gym, zwemmen, tuinieren en vakanties. Tijdens de tripjes gaat de mandoline mee in de camper. Ze vind dat ze moet blijven oefenen om de vingers een beetje soepel te houden, mede vanwege de niet eenvoudige muziekstukken bij de 1e mandoline-partij.
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
(advertentie)
Uw warme bakker!
Occasions
Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Anne Heinz - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...