Geslaagde avondvierdaagse op Wieringen
Uitgegeven op 03-06-2018 om 11:27  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Ondanks dat fanfare Kunstzin uit Julianadorp in eigen dorp de intocht moest opluisteren ging de intocht van de avondvierdaagse gewoon door, nu met een geluidsinstallatie van Dorpsvereniging de Ruimte. De echte fanfare werd enorm gemist, maar is volgend jaar weer present. 477 Deelnemers hebben de avondvierdaagse voltooid.

De wandelaars liepen 10, 5 of 2,5 km. Er was een jury ingesteld die beoordeelde hoe men zich presenteerde, of er netje en veilig gelopen werd en of men de moed er in hield. Er waren 4 prijzen te verdelen.
De eerste prijs ging naar groep 8 van OBS Henricus. Volgens de jury hadden ze het gezellig met hun begeleiders en liepen veilig en rustig met goede moed. De tweede prijs was voor Tonegido, die goed de moed er in hield en keurig liep, ook in het buitengebied. De derde prijs was een gedeelde prijs voor Robin en Celine Engel die samen met gezin meededen en Bram Breur die hier niet naar school gaat en toch altijd meeloopt. Dat getuigt van karakter en verdient een prijs meende de jury.De kleuters van groep 1 en 2 waren al van ver te horen. Zij zongen van het begin tot het einde en elk kind had begeleiding bij zich. De Kleuters worden als prijs een ochtend of middag ontvangen door de speeltuin Vereniging van de Helderse Buurt in Hippolytushoef, die eerder al een cheque uit handen kregen van de Soroptimistclub Wieringerland.
De Soroptimisten hebben sinds jaren de organisatie van de avondvierdaagse op Wieringen in handen. Zonder de vele vrijwilligers kan dit evenement niet doorgaan en daarom willen zij iedereen voor de inzet bedanken.
(advertentie)
Slagerij Ottens
(advertentie)
Uw warme bakker!
Occasions
Toyota Prius 1.8 Hybrid business Solar roof
€ 11.445,-

Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Hotel Kaan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...