Zvv Succes wint de bekerfinale
Uitgegeven op 13-05-2018 om 09:34  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Zaalvoetbalvereniging Succes/The Athlete's Foot JO17-1 speelde vrijdag de finale van het SZVV bekertoernooi bij de B junioren. Vios'79 JO17-3 werd met klinkende cijfers verslagen: 7-1.

In een volgepakte sporthal De Multitreffer in 't Zand speelde Succes de finale van het bekertoernooi. De wedstrijd begon iets later, omdat de tegenstander te laat was. Succes begon gelijk goed aan de wedstrijd. Ze zette Vios gelijk onder druk en kregen hierdoor veel de bal. Dit resulteerde in een aantal mooie aanvallen. Coach Sander Brandtner heeft er dit seizoen echt een team van gemaakt. Succes was duidelijk de betere partij en stonden met rust al met 5-0 voor. De 2e helft was een formaliteit. Succes speelde de wedstrijd rustig uit. De eindstand was 7-1.

De opstelling: D. Lont (doel), J. Dos Santos Cheung, N. Klein, T. Spaans (allen achter), J. de Jonge, D. Brandtner, T. Kamp, M. Dekens (allen voor). Coach S. BrandtnerDeze avond speelde er een aantal andere teams in de finale van de SZVV beker verliezers ronde. Succes/Burghout Druk & Design 5 verloor met 2-6 van FCS United 3. Succes/De Kasteleen won zonder te spelen reglementair met 3-0 van Vios'79 3. Succes/La Dolze Vita 6 won de finale met 7-5 van Waarland 1.

Alle kampioenen en bekerwinnaars werden deze avond gehuldigd in De Kasteleen.
(advertentie)
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Te koop VW Up bouwjaar 2016
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Klieftstraat noordwaarts bekeken - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...