Henk Halfweeg en Simon Schipper 3000 kilometer te voet voor de boeg
Uitgegeven op 10-05-2018 om 09:51  |  link  |  bewaar  |  print

Reisdoel, Santiago de CompostellaSimon(links op de foto) en Henk, goed gemutst, om negen uur vertrokken de mannen op weg naar Spanje, een beetje regen bij de start maar niet zo warm als de afgelopen dagen.

DEN OEVER - Met het ophalen van de eerste stempel bij de havenmeester in Den Oever zijn Simon Schipper en Henk Halfweeg op Hemelvaartsdag gestart met hun 3000 kilometer lange tocht lopend naar Spanje.


(Bron foto website Henk en Simon)

In 2010 liepen Simon en Henk het Airbornpad Market Garden, waar zij onderweg een fietsster tegenkwamen die onderweg was naar Santiago de Compostella. Zij hadden het al vaker over deze tocht gehad en hoe gaaf het zou zijn om deze in één keer te wandelen.Vanaf dat moment ging de tocht meer en meer bij de twee Wieringer neven leven. In eerste instantie gingen zij ervan uit dat zij nooit zo lang vrij zouden krijgen. Dus voorlopig bleef dit bij dromen, het is toch goed gekomen. Op 10 mei, Hemelvaartsdag hoe toepasselijk, zijn ze dan in Den Oever van start gegaan. Wieringernieuws zal de tocht op afstand voor u volgen.

U kunt de volgende website instellen bij u favorieten, hier kunt u ook reacties plaatsen:

simon en henk.reismee.nl/
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi linea Sol 5drs
€ 5.245,-

Toyota Aygo 1.0 MMT 5drs automaat
€ 5.795,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Hollebalg - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...