Leuke wateractiviteiten in Petten
Uitgegeven op 09-05-2018 om 12:40  |  link  |  bewaar  |  print

PETTEN - Op tweede pinksterdag, maandag 21 mei, is het extra leuk bij Informatiecentrum Kust, Zand tegen Zee in Petten. Kinderen kunnen spelen met water buiten bij watertafels, een speurtocht doen en knutselen. Iedereen is welkom tussen 11:00 en 16:00 uur. De toegang is gratis.

De interactieve tentoonstelling Zand tegen Zee van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier laat je zien, horen en beleven hoe we de kust tussen Petten en Camperduin hebben versterkt met zand, hé eacute;l véél zand. Daardoor is een prachtig nieuw landschap ontstaan: de Hondsbossche Duinen. Het is echter veel meer dan duinen: een prachtig breed strand met fiets- en wandelpaden en een mooi uitkijkduin. Vanuit het informatiecentrum loop je zo dit prachtige strand op.Watertafels en speurtocht
Op tweede pinksterdag kunnen kinderen een binnen- of buitenspeurtocht doen, buiten spelen met watertafels en binnen knutselen. Daarna welverdiend genieten van een portie heerlijke, versgebakken poffertjes.

Gratis toegang
Het Informatiecentrum Kust ligt aan de Strandweg 4, 1755 LA Petten. Het centrum is geopend van dinsdag t/m zondag tussen 10:00 en 17:00 uur. De toegang is gratis, evenals het parkeren. Rondleidingen zijn mogelijk op afspraak. Meer informatie: www.hhnk.nl/zandtegenzee.
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
(advertentie)
Occasions
Toyota Prius 1.8 Hybrid business Solar roof
€ 11.445,-

Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Cees Lont Vet - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...