Succes verheugd met terugkeer Danny Borgo
Uitgegeven op 14-03-2018 om 15:10  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Met veel plezier kondigt het bestuur van v.v. Succes de terugkeer aan van Danny Borgo. Borgo zal met ingang van het seizoen 2018/2019 trainer/coach worden van de JO19-1. Daarnaast zal hij de JO17-1 gaan trainen en aanspreekpunt zijn voor de andere jeugdtrainers binnen de club met als doel om de jeugd van v.v. Succes in zijn totaliteit naar een hoger plan te brengen. Zo begint hij per direct al met het begeleiden van René de Kleine die onlangs met de KNVB cursus Juniorentrainer is gestart.

Borgo heeft in de tussenliggende periode getraind bij FC Den Helder, waar hij tevens coördinator was van de O17 en O19 leeftijdsgroep. Na FC Den Helder volgde hij Marco Kuut op als hoofdtrainer bij Flevo.


links Raymond Leever (voorzitter jeugdcommissie Succes) en rechts Danny Borgo

In zijn vorige periode bij Succes heeft hij vanaf 2011 tot 2014 diverse teams getraind en gecoacht. Met als kers op de taart het succesjaar 2014, waarin hij met A1 maar liefst drie titels binnenhaalde: de beker, het kampioenschap én winst bij het toernooi in Nieuw Buinen.

De familie Borgo is gelukkig niet onbekend op het sportcomplex aan de Belterlaan. Zo speelt zijn dochter Chelsea wekelijks haar wedstrijden bij Tonegido. En is zijn vrouw Nanda naast haar werkzaamheden bij de sponsorcommissie van Tonegido ook veel te vinden in onze gezamenlijke kantine. Zijn zoon Dion - vroeger ook een talentvolle speler bij Succes - woont en werkt nu helaas te ver om weer bij de vereniging aan te sluiten. Al met al een familie die het verenigingsleven op Wieringen een warm hart toedraagt.

Succes hoopt dat Borgo het proces van zijn vorige periode kan herhalen en gaat dan ook uit van een vruchtbare samenwerking.
(advertentie)
Reisbureau Hippo, Touringcarbedrijf Rasch
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
Poll:
Welke bestemming moet het voormalig Joods werkdorp in Slootdorp krijgen?
Museaal
Polenhotel
  
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Ford C-Max 1.6 TDCI Titanium incl afleverkosten
€ 9.795,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Zwemles - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...