Subsidie aanvragen voor 2019 mogelijk tot 1 mei
Uitgegeven op 08-03-2018 om 20:17  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Verenigingen, stichtingen en/of andere initiatiefnemers kunnen voor het jaar 2019 subsidie aanvragen. Het gaat om subsidies voor de thema's gezondheid, jeugd, kunst en cultuur, ouderen, sport en recreatie & toerisme. Subsidie aanvragen kan tot 1 mei.

De subsidie kunt u via digitaal aanvragen op www.hollandskroon.nl. De subsidieaanvraag 2019 moet vóór 1 mei 2018 worden ingediend. Als het niet mogelijk is uw aanvraag op tijd in te dienen, dan kunt u het college verzoeken om uitstel. Bij dit verzoek moet u aangeven waarom het niet mogelijk is de aanvraag vóór 1 mei 2018 in te dienen en tot welke datum u uitstel vraagt. Dit verzoek kunt u digitaal of per post toesturen.

Een aanvraag die zonder toelichting na 1 mei 2018 wordt ingediend, wordt niet in behandeling genomen. Het gevolg is dan dat er geen subsidie wordt toegekend voor 2019.

Incidentele subsidies van de Hollandse Kroonse Uitdaging
Sinds 2017 verstrekt de Hollands Kroonse Uitdaging incidentele subsidies. Subsidie wordt verstrekt aan initiatieven die de leefbaarheid van inwoners binnen Hollands Kroon bevorderen en onderlinge betrokkenheid versterken. Als stichting of vereniging kunt u een aanvraag bij de Hollands Kroonse Uitdaging indienen voor ondersteuning bij uw werk. De aanvragen voor incidentele subsidies 2019 kunnen net als in 2018, worden ingediend bij de Hollands Kroonse uitdaging.

Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem dan contact op.
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
(advertentie)
Poll:
Welke bestemming moet het voormalig Joods werkdorp in Slootdorp krijgen?
Museaal
Polenhotel
  
Occasions
Toyota Rav 4 2.0 i Executive inklusief afleverkosten
€ 10.245,-

Nissan Note 1.2 Dig-S Connect Edition inklusief afleverkosten
€ 10.145,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Aken - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...