Nieuw radioprogramma op Radio Noordkop
Uitgegeven op 08-03-2018 om 07:31  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Hete hangijzers in Hollands Kroon

Zaterdag 10 maart is de première van onze nieuwe politieke talkshow op Radio Noordkop. Tussen 12 en 2 in de middag bespreekt Evert Marsmans met een aantal gasten gebeurtenissen uit de actuele lokale politiek. Op het scherpst van de snede zullen gasten en presentator met elkaar de politieke discussie voeren. Spraakmakende radio waar u het bij de koffieautomaat beslist nog eens over zult hebben. De aflevering van aanstaande zaterdag belooft alvast vuurwerk.

Hoofdgast van de uitzending op zaterdag 10 maart is Theo Meskers, ongetwijfeld één van de meest spraakmakende politici van het afgelopen jaar. In deel één van de uitzending bespreken we met hem de recente ontwikkeling van de lokale omroep. Wat wil en kan de omroep en wat heeft de politiek daarover te zeggen. Hoe kunnen we de luisteraar nog beter informeren over de politiek en wat kan de politiek daaraan bijdragen? Gast met een mening daarover is Piet Tromp, lid van het bestuur van RTV-Noordkop.

In deel twee van het programma bespreken we de bereikbaarheid van onze kernen. De VVD heeft in de afgelopen maanden twee plannen gelanceerd om die bereikbaarheid te bevorderen. Veel te weinig naar de mening van Co Kamst, actievoerend lid van Rover, de organisatie van die de belangen van reizigers in het openbaar vervoer behartigt. Op basis van prikkelende stellingen gaan ze de discussie aan.

Kortom, radio waar de vonken vanaf spatten. Radio waar u, als luisteraar wat aan heeft. Radio ook waarin de lokale omroep haar steentje aan het debat bijdraagt. Luisteren dus.

106.6 FM | Kabel 89.0 | Ziggo 918 | DAB+ 6A | Noordkop App
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Welke bestemming moet het voormalig Joods werkdorp in Slootdorp krijgen?
Museaal
Polenhotel
  
Occasions
Nissan Note 1.2 Dig-S Connect Edition inklusief afleverkosten
€ 10.145,-

Ford C-Max 1.6 TDCI Titanium incl afleverkosten
€ 9.795,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Afsluitdijk jaren zestig - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...