Motoport monteur Alan Simmonds beste Yamaha monteur van Nederland
Uitgegeven op 14-02-2018 om 11:34  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Na een 2e plaats in 2016 is Alan Simmonds van MotoPort Hippolytushoef dit keer de glorieuze landelijke winnaar van de NTGP van Yamaha Motor!

Alan Simmonds gaat nu in maart strijden voor een plek bij de beste Yamaha Monteurs van Europa!


Alan (derde van links) met naast hem een trotse werkgever Dirk Vink (tweede van links).

In de GP's wordt de strijd op de baan uitgevochten door de coureurs en de motoren. De monteurs doen hun werk meestal letterlijk en figuurlijk achter de schermen, en dat geldt nog meer voor de monteurs die onze straatmotoren onderhouden. Die hebben bij Yamaha echter hun eigen GP: de World Technician Grand Prix (WTGP).

Onlangs werd er in Nederland de National Technician Grand Prix (NTGP) gehouden als kwalificatie voor de European Technician Grand Prix 2018 (ETGP). Tijdens de NTGP krijgen monteurs de kans om hun vaardigheden te meten met die van hun Nederlandse collega's. De winnaar van NTGP neemt deel aan de ETGP waaraan 20 landen meedoen. De top 3 monteurs van de ETGP kwalificeren zich voor de WTGP, die wordt gehouden in Japan.

De winnaar van de NTGP 2017, Alan Simmonds van Motoport Hippolytushoef, zal Nederland vertegenwoordigen als 1 van de 20 landen tijdens de ETGP 2018 welke plaats vindt van 20 t/m 23 maart.­ (Bron Yamaha Nederland)
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Verleden en toekomst? - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...