Impasse duurt nog even voort
Uitgegeven op 08-02-2018 om 01:15  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Patstelling? Wie zal het zeggen. De gemeente communiceert niet via de media betreffende het probleem Luyt inzake de verbouwing van de haven, maar dit was woensdag zichtbaar. De gemeente kan ieder moment besluiten om de schepen desnoods onder dwang te verslepen maar zal ook inzien dat zij daar geen vrienden mee maakt binnen de visserijwereld. Zo ligt nu ook de WR 23 voor de kade om een nieuwe lier te laten plaatsen. Met alle respect voor beide partijen, het is toch wel de kotter van de familie Helsloot die decennia lang al een vaste waarde voor de haven en alles wat daar mee te maken heeft is en een vaste waarde voor de Wieringer bedrijvigheid is. Jammer dat het zo moet gaan, er zijn straks alleen maar verliezers.


De bouwer van de haven heeft de damwand omgelegd tot in de kade, zo kan het bedrijf in ieder geval het reeds afgezette deel afwerken.

Ook bij Luyt enige beweging, er liggen nu nog een stuk of drie schepen voor de kade waar aan gewerkt wordt. Helaas is de nieuwe locatie nog niet gereed.

Bezoekers op de haven waren ook enigzins verbaasd van deze ontwikkelingen. Wij wachten rustig af hoe de onderhandelingen verlopen. Het lijkt er nu op dat beide partijen in ieder geval hun ding kunnen doen totdat...?
(advertentie)
Bocado mediterrane delicatessen
(advertentie)
Uw warme bakker!
Poll:
Welke bestemming moet het voormalig Joods werkdorp in Slootdorp krijgen?
Museaal
Polenhotel
  
Occasions
Nissan Note 1.2 Dig-S Connect Edition inklusief afleverkosten
€ 10.145,-

Te koop Mitsubishi Colt 1.3 bouwjr. 2005
€ 2.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Caltex pomp Den Oever - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...