Salao en Zvv Succes delen de punten
Uitgegeven op 21-01-2018 om 10:54  |  link  |  bewaar  |  print

SCHAGEN - Zaalvoetbalvereniging Succes/De Kasteleen 1 speelde de 13e competitiewedstrijd uit in de Groeneweghal. Een strek gehavend Succes ging met maar 6 spelers naar Schagen. De complete verdediging was afwezig door vakantie en blessures. Salao staat in de stand voorlaatste, maar met zeer weinig tegendoelpunten. Ook Succes wist maar één keer te scoren en de wedstrijd eindigde in 1-1.

Bij Succes maakte Kevin Schouwenaar zijn debuut voor de KNVB. De wedstrijd begon erg rustig voor Succes. Beide ploegen keken de kat uit de boom. Dit mede omdat beide teams met maar 1 wissel speelden. Bij Succes speelden Bart de Kleine en Maikel Hoekstra de hele wedstrijd. Succes begon na 10 minuten de druk op te voeren en er werd sneller gespeeld. Dit resulteerde al in wat mogelijkheden. Succes had pech in de afronding. De bal kwam 3x tegen de paal na schoten van Pieter Mulder en Bart de Kleine. Salao bleef verder ongevaarlijk in de 1e helft. De ruststand was 0-0.

Na de rust ging Succes meer druk op de verdediging van Salao zetten. Aanvallend was het spel van Succes slordig. Het bleef ook pech hebben met de afronding. De paal werd ook in de 2e helft flink geraakt. Na slordig bal verlies van Succes wist Salao uit de counter te scoren, 1-0. Succes ging hier na nog nadrukkelijker de goal zoeken. Dit resulteerde uiteindelijk in het hoogtepunt van de avond. Na een schitterende aanval over vele schijven scoorde Maikel Hoekstra, 1-1. Salao bleef verder ongevaarlijk en Succes wist ook niet meer te scoren. Scheidsrechter Groen floot een goede wedstrijd.

De opstelling: S.Doesburg (doel), B.de Kleine, M. Hoekstra (allen achter), P.Mulder, J.van den Esschert, K.Schouwenaar (allen voor). Coach Y Jansma. Afwezig:R.Meilink, M.Uijthof, S.de Koning, R.de Bie(coach)
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Nissan Note 1.2 Dig-S Connect Edition inklusief afleverkosten
€ 10.145,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Postboot in volle haven - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...