Kaartverkoop The Wiz door Thalia is gestart
Uitgegeven op 07-01-2018 om 17:33  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - The Wiz; ooit op het filmdoek verschenen met Michael Jackson en Diana Ross in de hoofdrollen, blijkt een magische uitstraling te hebben. De kaartverkoop door Muziektheater Thalia is nog maar net begonnen of tientallen kaarten zijn al verkocht. De musical versie die in het verleden jarenlang overal volle zalen trok, is een aanrader om zo dicht bij huis mee te maken.

De spelers, voor een groot deel van een nieuwe, jonge generatie, hebben de eerste 'doorloop' repetitie er op zitten en zelfs zonder de decors en kostuums was het al een feest om mee te maken.
De oudere leden van 'Thalia' herdenken dit seizoen het 65 jarig bestaan. De mensen van het eerste uur moesten eens weten hoe springlevend 'hun' Thalia nog altijd is!


Het hele gezelschap tijdens de succesvolle productie 'Hairspray' van het afgelopen jaar - foto Rien Hoekenga

Tijdens de voorstelling worden de bezoekers meegenomen naar Kansas, waar Dorothy woont bij haar tante Em en oom Henry. Dorothy is een opstandige puber, die de wereld en zichzelf aan het ontdekken is en dat valt niet altijd mee. Op een dag wordt Kansas getroffen door een tornado en in die tornado wordt Dorothy weggeblazen en komt dan terecht in het land van Oz.
Hier begint haar reis om de grote tovenaar van Oz; the Wiz, te zoeken die haar weer terug naar huis kan brengen. Onderweg komt Dorothy een vogelverschrikker, een blikkenman en een laffe leeuw tegen, allemaal met hun eigen verhaal en probleem en samen gaan ze op zoek naar die grote tovenaar van Oz.
En dan blijkt deze reis tevens een reis naar volwassenheid én zelfstandigheid te zijn.

Deze aanstekelijke musical met een goed verhaal en herkenbare muziek wordt uitgevoerd op 16, 17, 18, 24 en 25 maart in het Vikingschip, Robbenoordstraat 11a te Den Oever.
Kaarten zijn via de website www.thalia-hollandskroon.nl te koop en daar kan men ook verdere informatie op vinden.
(advertentie)
(advertentie)
De installateur die u nooit in de kou laat staan...
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Seat Ibiza 1.4 sensation
€ 2.500,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Trekker rond 1930 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...