Is sportief bezig zijn je goede voornemen?
Uitgegeven op 04-01-2018 om 13:51  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Op dinsdag 9 januari start Op Wieringen een nieuwe hardloopcursus voor beginners. In 10 weken training laten we de beginnende runners kennismaken met alle facetten van het hardlopen. Geen ingewikkelde trainingsschema’s of uitputtende trainingen, maar gewoon RUN4FUN!

De groep is nadrukkelijk bedoeld voor mensen zonder loopervaring en zonder enige basisconditie. Juist voor hen maken we het Op Wieringen mogelijk om op een verantwoorde manier te starten met hardlopen. We gaan niet direct kilometers lopen, maar bouwen het op met veel spelelementen. Er wordt elke dinsdag getraind van 19.30 tot 20.30 uur in Hippolytushoef. De trainingen worden gegeven door gediplomeerd hardlooptrainer Pascal Revenich.

Er is geen specifiek trainingsdoel in de zin van een tijd of afstand, maar gewoon gezond bewegen door hardlopen. Iedereen kan meedoen. Enige loopervaring en/of basisconditie is niet noodzakelijk. Onze ervaring leert dat er erg enthousiast getraind wordt! Door de spelelementen en de gezellige groep is het gemakkelijk om het hardlopen vol te houden.
Het programma per training is als volgt opgebouwd: 10 tot 15 minuten warming-up, 30 minuten training (afwisseling van hardlopen, joggen en spelelementen), daarna 10 minuten cooling-down/rekken en strekken. De kosten zijn 85 euro voor tien weken training.

Er zijn ook al twee loopgroepen actief voor de lichtgevorderde loper. Deze groepen trainen op maandag van 19.00 tot 20.00 uur en op woensdag van 20.00 tot 21.00 uur.

Je kunt informatie vragen of aanmelden via ellen@op-wieringen.nl
of bellen met Pascal 06 - 46 05 32 46. Voor zowel de beginnersgroep als de gevorderdengroep zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar!
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Welke bestemming moet het voormalig Joods werkdorp in Slootdorp krijgen?
Museaal
Polenhotel
  
Occasions
Te koop Mitsubishi Colt 1.3 bouwjr. 2005
€ 2.995,-

Toyota Rav 4 2.0 i Executive inklusief afleverkosten
€ 10.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Oude ansichtkaart - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...