Mixed toernooi
Uitgegeven op 10-12-2017 om 13:59  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De Evenementen Commissie van vv Succes en Tonegido organiseert op vrijdag 22 december weer de jaarlijkse uitsmijter, De Beierse Avond. Dit evenement vindt wederom plaats in, de tot Bierstube omgetoverde kantine, van beide verenigingen. Voorafgaande het feestgedruis vindt ook nu weer een mixed toernooi plaats in de sporthal van Wieringen.

De deelnemers aan dit mixed toernooi bestrijden elkaar in een kleine competitie waar de balsporten voetbal , handbal en basketbal centraal staan. Ieder lid vanaf 16 jaar van de verenigingen Succes, Tonegido en Break Out die zich wil opgeven hiervoor kan zich aanmelden bij haar of zijn trainer of bij Marcel van Dijk (vv Succes) en Gert -Jan Poortman (Tonegido en Break Out) De start van dit toernooi is om 19:30 uur en het advies is om ruim van te voren aanwezig te zijn zodat er daadwerkelijk tijdig begonnen kan worden.

Na deze sportieve krachtmeting tussen de verschillende teams volgt rond de klok van 21:00 uur een nog grotere krachttoer namelijk de Beierse Avond zelf. Kosten nog moeite zijn gespaard om het de bezoekers weer naar de zin te maken.

Lees meer op de pagina Op stap...
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Arbeidsmigranten in Concordia
Ja, ook deze mensen moeten kunnen wonen.
Nee, niet midden in het dorp.
Maakt mij niets uit.
  
Occasions
Toyota Auris 1.8 Hybrid Lease Pro inklusief afleverkosten
€ 13.995,-

Te koop Renault Twingo dCi Collection
€ 3.750,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Hippocampus - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...