Ruime overwinning Zvv Succes
Uitgegeven op 10-12-2017 om 11:24  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Zvv Succes/De Kasteleen 1 speelde vrijdag Zvv de 10e competitiewedstrijd in de Sporthal De Stap. Succes won met klinkende cijfers van OZV Obdam 1, 2-14.

Op papier zou het een zware wedstrijd voor Succes/De Kasteleen 1 worden. De nummer 4 tegen de nummer 3 in de competitie. Het werd een hele makkelijke avond voor de mannen uit Hippolytushoef. Jop van der Esschert maakte na maanden afwezigheid zijn rentree in de basis.
OZV Obdam begon gelijk sterk aan de wedstrijd. Uit een afstand schot scoorde Obdam de 1-0. Succes kwam al vrij snel op 1-1 en 1-2. Obdam had pech, schoten een paar keer op de paal en lat. Youri Jansma werd halverwege de 1e helft door de keeper neergehaald. Uit de penalty wist Succes te scoren. Hierna liep Succes verder uit naar 1-9 Dit was ook de rust stand.


Even na genieten van de overwinning

De 2e helft ging Succes verder waar het de 1e heft gestopt was. De score had makkelijk boven de 20 uit kunnen komen. De teller stopte bij 14. De eindstand was 2-14.Scheidsrechter Godden had een makkelijke wedstrijd. De doelpuntenmakers waren Stef de Koning 4x, Pieter Mulder 4x, Bart de Kleine 2x, Youri Jansma 2x, Maikel Hoekstra 1x, Jop van der Esschert 1x.

De opstelling: S. Doesburg (Doel), M. Hoekstra,Y. Jansma S. de Koning(allen achter), J. van der Esschert, P. Mulder, B. de Kleine(allen voor). Afwezig: M. Uijthof, R. Meilink, R. de Bie(coach)
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Welke bestemming moet het voormalig Joods werkdorp in Slootdorp krijgen?
Museaal
Polenhotel
  
Occasions
Toyota Rav 4 2.0 i Executive inklusief afleverkosten
€ 10.245,-

Nissan Note 1.2 Dig-S Connect Edition inklusief afleverkosten
€ 10.145,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Vliegtuigramp naast Wieringen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...