Brandend Zand wordt Strandthuys Lutje
Uitgegeven op 06-12-2017 om 23:05  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - Zondag 3 december sloot Edwin Wittink voor het laatst de deur van Brandend Zand, althans, dat was de bedoeling. Steun en toeverlaat Frank Luik was hem juist even voor.


Zaterdag het laatste feest onder de hoede van Edwin en zijn medewerkers. Voor Frank kwam het hard aan dat Edwin stopte, maar Frank heeft de Tent op de Haven nog om weer naar uit te kijken. Dat wordt voor Frank de 26ste keer dat hij in Den Oever zal helpen. Edwin heeft voorlopig genoeg om handen en wacht het af wat de toekomst zal brengen.

Edwin Wittink: "Op zondag 3 december 2017 sloot Brandend Zand haar deuren. Vanaf 2004 gevestigd op Lutjeweg 2 (Het latere Bistro Lutje.) en vanaf 2007 ook op Lutjeweg 1. Hier stopte het mooie Brandend Zand verhaal. Ooit begonnen als samenwerking tussen de eigenaren van De Dikke Bries (Koos Boersen en Hans Bootsman) en Edwin Wittink. Vanaf 2010 als eenmanszaak door Wittink voortgezet. Edwin werd verrast door Bernice Reenders die het bedrijf wilde kopen. Vanaf 1 januari 2018 draait zij hopelijk minstens zo lekker door onder de naam Strandthuys Lutje (info@strandthuyslutje.nl). In 13,5 jaar zijn er onvergetelijke herinneringen gemaakt. De fotoboeken op www.brandendzand.net laten dit zien. Bekijk ze nog eens en sla ze vooral op. Inloggen kan eenvoudig met de codes BZ en BZ. De site blijft nog enige tijd in de lucht zodat de herinneringen in beeld blijven. Rest mij alle gasten en medewerkers die Brandend Zand tot een succes hebben gemaakt hartelijk te danken. Het was prachtig en ik ben er trots op.

Vriendelijke groet, Edwin".


Uiteraard gaat de Nieuwjaarsduik o.l.v. Erik Temminck natuurlijk door en kunt u op die dag allemaal kennismaken met Bernice.
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Occasions
Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Toyota Rav 4 2.0 i Executive inklusief afleverkosten
€ 10.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
vlootschouw jaren zestig - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...