Activiteiten schaatsbaan Markt in Schagen
Uitgegeven op 04-12-2017 om 17:26  |  link  |  bewaar  |  print

SCHAGEN - Ook dit jaar staat er weer een schaatsbaan staan op de markt in Schagen. Woensdag 6 december om 19:00 uur zal de baan feestelijk geopend worden. Team Sportservice Schagen organiseert in samenwerking met Schagen On Ice allerlei gratis activiteiten voor verschillende doelgroepen.

Donderdag 7 december: Winterspelen groep 3/4/5
Met het thema Winterspelen worden er allerlei leuke spelletjes op het ijs georganiseerd tussen 15:00 en 16:00 uur. Deze activiteit is speciaal bedoeld voor kinderen uit groep 3/4/5. Zo is er het spel Sjoel de puck, waarbij de kinderen proberen met een ijshockeystick 10 puck's in de sjoelgaten te slaan en zoveel mogelijk punten te scoren. Ook is er een ringestafette en een kerstmutsestafette. Ga je liever fietsbandglijden? Dat kan ook! Ben je benieuwd hoe je moet curlen? Ook dat kun je vandaag leren!

Dinsdag 12 december: IJshockey groep 3 t/m 8
Speciaal voor kinderen van groep 3 t/m 8 zal er een ijshockeytoernooi georganiseerd worden. Ervaring is niet nodig en aanmelden hoeft ook niet. Het ijshockeytoernooi is van 15:00 tot 16:00 uur.Maandag 18 december: Winterspelen groep 6/7/8
Voor kinderen uit groep 6,7 en 8 zijn er deze dag Winterspelen met leuke spelletjes op de ijsbaan. Wat dacht je van een ballonnenspel: alle kinderen hebben een ballon op hun rug en proberen de ballonnen van anderen af te pakken. Wie vangt de meeste ballonnen? Of ga je liever in groepjes van drie fietsbandglijden? Er is ook een ringestafette en een kerstmutsestafette. Je kunt ook leren curlen! En er is het hockeyspel Sjoel de puck waarbij je met een ijshockeystick 10 puck's in de sjoelgaten moet zien te slaan. Deze Winterspelen duren van 15:00 tot 16:00 uur.

Maatjesschaatsen voor mensen met een beperking: Klik hier voor meer informatie,

Alle activiteiten zijn gratis en in samenwerking met Schagen on Ice. De schaatsbaan is mogelijk gemaakt door alle sponsoren.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Rav 4 2.0 i Executive inklusief afleverkosten
€ 10.245,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi linea Sol 5drs
€ 5.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Tonegido - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...