Groen licht voor bouw woningen op perceel CLV
Uitgegeven op 01-12-2017 om 11:19  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De gemeenteraad heeft donderdagavond ingestemd met het voornemen om maximaal vijf woningen op het terrein van Cees Lont (Vet) aan de Koningsweg te bouwen.

Hoe de plannen eruit komen te zien is nog niet bekend. Wel is men al maanden bezig om de boel op te ruimen op het terrein. Jarenlang stortten bedrijven en particulieren hier mret toestemming van Cees hun afval. Zo zijn er al ontelbare hoeveelheden autobanden afgevoerd. Het is bekend dat Cees op zijn manier een kunstenaar was als het om het creëren van hekwerken en landafscheidingen ging. Restanten zijn nu op veel plaatsen nog te zien. Wittink (O.H.K.) "Het kan er alleen maar beter op worden. Iedere woning extra levert handel op voor de middenstand en potentie voor verenigingen en accommodaties op Wieringen". De raad was unaniem in haar besluit.

Cees woont nog in het huisje op het terrein. Dagelijks wordt hij daar verzorgd door met name familie De Jongh. In 2008 vierde Cees zijn tachtigste verjaardag. Bij leven en welzijn zal hij volgend jaar 90 jaar worden. Wieringernieuws was er toen ook al bij.


KLIK hier voor het artikel uit 2008. (Foto Henk-Jan Wittink)
(advertentie)
Reisbureau Hippo, Touringcarbedrijf Rasch
(advertentie)
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Nissan Note 1.2 Dig-S Connect Edition inklusief afleverkosten
€ 10.145,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Klieftstraat - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...