Doet & Ontmoet nu ook in Den Oever
Uitgegeven op 29-11-2017 om 11:16  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Vanaf nu staat elke maandagmiddag van 13:30 tot 16:00 uur de koffie klaar in het sociaal cultureel centrum het Vikingschip aan de Robbenoordstraat 11a. Doet & Ontmoet is voor iedereen en voor alle leeftijden.

Ontmoeting, iets samen met andere mensen doen en andere mensen leren kennen staat centraal. Het is een open en vrij toegankelijke bijeenkomst en een goede gelegenheid om (nieuwe) mensen te ontmoeten. Met elkaar worden allerlei activiteiten bedacht en ondernomen en zo doet u altijd iets waar u zin in heeft. U betaalt alleen voor de consumpties. Dus kom gewoon eens binnen en ervaar zelf hoe verrassend leuk en gezellig deze middagen kunnen zijn.

Doet & Ontmoet is een initiatief van Samen Meedoen: een samenwerking tussen Wonen Plus Welzijn en Woonzorggroep Samen.
Wilt u meer weten over Doet & Ontmoet? Of heeft u interesse om u in te zetten als vrijwilliger en de bezoekers een warm welkom te heten? Neem dan contact op met Wonen Plus Welzijn, Servicepunt Wieringen, Parkzicht 11, 1777BC Hippolytushoef; tel. 0227 591570, mail wieringen@wonenpluswelzijn.nl. Bereikbaar: maandag t/m vrijdag 9:00 -12:00 uur.
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Primulastraat - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...