Bim Bam Bennink
Uitgegeven op 28-11-2017 om 15:41  |  link  |  bewaar  |  print

Kinderconcert met Han Bennink en orkest ICP in Kranenburgh

BERGEN - Kunstenaar en jazz-drummer Han Bennink geeft op vrijdag 8 december om 11:00 uur met zijn orkest International Composers Pool (ICP) een kinderconcert in Museum Kranenburgh, Hoflaan 26, vol pakkende melodietjes, gekke klanken en héél veel fantasie. Dit doet hij speciaal voor schoolklassen van het basisonderwijs.

Han Bennink en zijn ICP maken muziek voor de eeuwige jeugd. Het gezelschap is wel in voor een lolletje, wat ze erg populair maakt bij jong en oud. Bennink leerde spelen op potten en pannen en drumt sindsdien op alles wat hij tegenkomt. Dit kinderconcert is een mix van pakkende melodietjes en vreemde tonen die de muzikale fantasie van de jongste jazzliefhebbers flink zal prikkelen.


Han Bennink en International Composers Pool in Kranenburgh - foto Aad Hoogendoorn

Inloop is vanaf 10:30 uur, het concert duurt ongeveer een uur,. Na afloop van het concert is er limonade en koek voor iedereen, en kinderen mogen hun hoogsteigen vragen stellen aan Han Bennink en de orkestleden.

Wie dit voor zijn schoolklas wil boeken moet er snel bij zijn, want het concert is eenmalig. Docenten kunnen boeken via Cultuur Primair: www.cultuurprimair.nl/projecten/949-bim-bam-bennink/.
Ook kan contact worden opgenomen met de afdeling Educatie van Kranenburgh: educatie@kranenburgh.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Occasions
Nissan Note 1.2 Dig-S Connect Edition inklusief afleverkosten
€ 10.145,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Oude ansichtkaart - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...