Tonegido overklast tegenstander een half uur
Uitgegeven op 20-11-2017 om 13:46  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De heren van Tonegido hebben zondagmiddag een puike overwinning geboekt. In de thuiswedstrijd tegen VVW uit Wervershoof werd de basis voor de overwinning in de eerste helft gelegd.

Door bij vlagen fantastisch spel werd VVW volledig onder de voet gelopen en mocht het blij zijn dat het verschil bij rust maar negen punten bedroeg. Met twee geblesseerde spelers op de bank begonnen de heren scherp aan de wedstrijd, iets wat de laatste twee weken niet lukte mede door een zeer korte warming up. Al snel liep de score op, door het zeer hoge tempo en de grote nauwkeurigheid werd het spelletje gespeeld zoals Tonegido het graag wil. De tweede helft moest een kopie worden van de eerste. VVW verweerde zich beter dan in de eerste 30 minuten en bleef zo een nog grotere nederlaag bespaard. Het vocht zich enigszins terug in de wedstrijd en kwam nog terug tot op zes punten. Tonegido speelde de wedstrijd knap uit en won volledig terecht met 23-29.
Volgende week zondag de uitwedstrijd in Haarlem tegen Blinkert, een altijd lastige tegenstander. Wil Tonegido de punten meenemen dan zal het aan de bak moeten net als de eerste 30 minuten tegen VVW, dat was immers de beste helft van de competitie tot nu toe.
(advertentie)
(advertentie)
Slagerij Ottens
Occasions
Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Fok Kuut voor Smultaria - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...