Zaalvoetbal Succes verliest verdiend van Flevo
Uitgegeven op 19-11-2017 om 11:45  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF - Zaalvoetbalvereniging Succes/De Kasteleen 1 speelde vrijdag de 8e competitiewedstrijd thuis in de Zuiderzeehal. Succes had duidelijk een off day en verloor met 2-1.

Succes begon de wedstrijd erg slordig met veel foutieve passes. Hierdoor kwam Flevo meerdere malen 1 tegen 1 voor keeper Doesburg. Hij hield zijn doel schoon tot de rust. Aanvallend kwam Succes er niet aan te pas. Ze hadden een totale off day. De ruststand was 0-0.

In de 2e helft stond was het spelbeeld hetzelfde. Het bleef een slordige wedstrijd. Ook Flevo maakte er niet veel van. Alleen zij creëerde aanvallend nog wel een aantal kansen. Uit het niets wist toch Succes te scoren. Na een snelle een twee wist Bart de Kleine de 0-1 te scoren. Succes leek op een onverdiende overwinning te koersen. In de laatste minuten wist Flevo nog 2x te scoren. De eindstand was 2-1. Scheidsrechter Mantel floot een goede wedstrijd.

De opstelling: S. Doesburg (Doel), M. Uijthof, S. de Koning, Y. Jansma (allen achter), P. Mulder, M. Hoekstra, B. de Kleine (allen voor), R. de Bie (coach). Afwezig: R. Meilink, J. van der Esschert

Sandor Doesburg
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Te koop Heinkel Motor, zeer mooi
€ 2.750,-

Fiat 500 C 0.9 TwinAir 500S Cabrio Private Lease mogelijk
€ 9.880,-

Wieringer historie:
The Flinstones - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...