Slechte wedstrijd, toch winst voor Tonegido
Uitgegeven op 13-11-2017 om 14:28  |  link  |  bewaar  |  print

ALMERE - Op bezoek bij HAVAS uit Almere moest er gezien de ranglijst zondagmiddag gewonnen worden door de handbalheren van Tonegido. De heren moesten op hun hoede zijn want de ploeg uit Almere staat weliswaar onderaan, toch gingen de duels maar met 2 of 3 punten verschil verloren.

De eerste periode ging redelijk gelijk op waarbij Tonegido steeds de bovenliggende partij was. In de eerste helft had al veel eerder grote afstand genomen moeten worden dan de 9-13 voorsprong die er na een half uur op de klok stond. Slordig balverlies tijdens de aanvallen leidde tot tegentreffers die onnodig waren. In de rust moest er gesleuteld worden aan de uitvoering. Direct na rust nam Tonegido het heft in handen en liep uit naar een verschil van 7 punten 10-17. Toch slopen de slordigheden weer in het spel en mede door het grote aantal 7 meters die de ploeg al dan niet terecht tegen kreeg bleef Havas redelijk bij en kwam terug tot op 2 punten. De Wieringers zetten toen het eindoffensief in en lieten niets aan het toeval over dat hier punten verspeeld zouden worden. Er werd uiteindelijk gewonnen met 20-25. Een slechte wedstrijd maar wel 2 punten dat was de conclusie van de middag.

Aanstaande dinsdag staat de volgende wedstrijd alweer op het programma, dan spelen de heren in Volendam tegen de hoofdklassegenoot uit het vissersdorp. Om 20.45 word er begonnen aan de wedstrijd die de mannen een ronde verder moet helpen om zo misschien weer een grote tegenstander in Hippolytushoef te mogen ontvangen. Voor de competitie waarin Tonegido de eerste plaats verdedigd staat zondag om 12.30 de thuiswedstrijd tegen VVW op de kalender.
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
(advertentie)
Uw warme bakker!
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi linea Sol 5drs
€ 5.245,-

Nissan Note 1.2 Dig-S Connect Edition inklusief afleverkosten
€ 10.145,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Kaartje tijdens inhuldiging 1980 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...